AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

DOLCE & GABBANA Mini Set

Termékkatalógus
DOLCE & GABBANA Mini Set
4,3 4 értékelés
Parfüm szett - nők számára, illat: bergamott, mandarin, licsi, fehér és barackos tónusok, mindennapi viselethez, tartalma: 5 parfüm vagy toalettvíz (2× 4,5 ml, 2× 5 ml, 7,5 ml) - 89 396,23 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3347 Termékszám:  3423473144557

DOLCE & GABBANA Mini Set

Kényeztesd magad az olasz luxussal a világhírű DOLCE & GABBANA márka ajándékcsomagjával. A DOLCE & GABBANA Mini Set eau de toilette és eau de parfum illatokat tartalmaz miniatűr flakonokban. A mini szett őrzi a DOLCE & GABBANA márka dizájnját és jellegzetes illatait. Engedd, hogy magával ragadjon az olasz bergamottvirág, mandarin, licsi, fehér és őszibarack jegyek keveréke. A készletet mindennapi viseletre tervezték. Ha nem tudod eldönteni, melyik DOLCE & GABBANA illat a megfelelő számodra, vagy ha mindegyiket szereted, akkor a DOLCE & GABBANA Mini Set ajándékcsomagot neked találták ki. 

A DOLCE & GABBANA Mini Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A DOLCE & GABBANA Mini szett ideális nők számára
  • Az ajándékkészlet származási helye Olaszország
  • Ajándékdobozban érkezik
  • Különösen alkalmas mindennapi viseletre
  • Különböző ízlésű nők körében népszerű

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP

A DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP egy ideális illat nőknek. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos keverék, amelynek középpontjában jázmin, rózsa és ibolya jegyek állnak. A gyümölcsös másodlagos illat szintén elengedhetetlen összetevő, amelyet a sárgabarack, az alma és más különböző gyümölcsök édes illata szolgáltat. A DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP különösen alkalmas lesz a nyári szezonra. 

DOLCE & GABBANA The One EdT

A DOLCE & GABBANA The One EdT eau de toilette női parfüm egy kivételes, modern elemeket tartalmazó illat, amely nem nélkülözi az eleganciát és az érzékiséget. A keleties-virágos illat gyümölcsös jegyekkel tökéletes tükörképe egy csábító nőnek, aki belső szépségével és kifinomult viselkedésével kápráztatja el a környezetét. A függőséget okozó esszencia teljesen magával ragad, és nagyszerű társaddá válik minden alkalomra, legyen szó akár egy üzleti találkozóról, akár egy romantikus randevúról. 

DOLCE & GABBANA Dolce EdP

A DOLCE & GABBANA Dolce EdP eau de parfum egy nőknek készült illat. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos keverék, amely magában foglalja a rózsa, a jázmin és az ibolya jegyeit. A hozzáadott illatanyag-összetevők között a liliom is szerepel. A DOLCE & GABBANA Dolce EdP eau de parfum különösen a nyári szezonban érvényesül. 

DOLCE & GABBANA The One EdP

A DOLCE & GABBANA The One EdP eau de parfum egy nőknek készült illat. A fő összetevő egy keleti illatkeverék, amely egyedi és intenzív meleg jegyeket idéz. Az eau de parfum esszenciális összetevője másodlagosan is keleties illatjegyekből áll, így a vaníliával vagy pézsmával társított jellegzetesebb fűszeres aromával gazdagodik. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik még a bergamott, a jázmin, a liliom és a mandarin. A DOLCE & GABBANA The One EdP különösen népszerű ünnepi alkalmakra vagy a hideg, téli időszakban. 

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Szicília tengerpartjaira repít, hagyd, hogy a nap meleg sugarai és a friss szellő átjárja a testedet. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT egy szikrázó nyári éjszaka ígérete. Gyümölcsös és virágos illatok várnak rád a DOLCE & GABBANA Light Blue EdT-vel. Az édes gyümölcsök, mint a sárgabarack, az alma vagy a fekete ribizli a nyári hónapok hangulatát idézik egy forró homokos tengerparton, a nap meleg sugarai alatt. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT tagadhatatlanul olasz eredetű. Ezzel az illattal egy olaszországi tengerparti oszlopcsarnokban sétálhatsz. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT a férfi párjával együtt egy férfi és egy nő történetét meséli el. 

A csomag tartalma: 
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP Eau de Parfum, 4,5 ml
DOLCE & GABBANA The One EdT Eau de Toilette, 7,5 ml
DOLCE & GABBANA Dolce EdP Eau de Parfum, 5 ml
DOLCE & GABBANA The One EdP Eau de Parfum, 5 ml
DOLCE & GABBANA Light Blue EdTEau de Toilette, 4,5 ml


Összetétel

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!
Űrtartalom
26,5 ml Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
26,5 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOLCE & GABBANA Mini Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOLCE & GABBANA Mini Set . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOLCE & GABBANA Mini Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Mini Set . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Mini Set .
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ